Soms sta je op een punt in je leven dat je moet kiezen…ga ik links of rechts….in mijn geval…kies ik voor het oude vertrouwde of sla ik een nieuwe weg in. Ik heb gekozen voor de nieuwe weg, zowel  persoonlijk als bedrijfsmatig en ik zal je even een stukje meenemen in mijn weg ernaar toe. Uiteindelijk zal dit ook invloed hebben op mijn werkwijze en diensten bij Leef! Bewust in balans.

Zolang ik me kan herinneren wilde ik mensen helpen en andersom kwamen mensen naar me toe als ze hulp nodig hadden. Ik heb dus ook vele opleidingen gedaan met het doel mensen te helpen. Toch waren al deze opleidingen net niet waar ik naartoe wilde. Waar mijn droom lag. Al deze opleidingen en de hulp die ik daarna kon bieden krabden enkel aan de oppervlakte. Mensen die gezond eten, voldoende bewegen enz veranderen iets aan de oppervlakte. En begrijp me niet verkeerd…daar ben ik heel blij mee want dat is vaak de eerste stap. Persoonlijk miste ik echter altijd iets. Iets dat ik niet goed in woorden kon en kan vatten maar dat voelt als iets diepers, iets echt veranderen. Want wat maakt dat je gezonder wil eten, meer wil bewegen? Wat zit daaronder? Waar heb je behoefte aan? mijn droom is anderen helpen zichzelf te vinden, te doen waar ze blij van worden en te leven in het hier en nu. Ik wist alleen niet hoe ik dat kon bewerkstellingen (en nog steeds heb ik er een vaag gevoel en beeld bij dat wel steeds helderder wordt).

3 maanden geleden ben ik met de opleiding intuïtieve ontwikkeling begonnen en deze opleiding heeft mij tot nu toe meer opgeleverd dat elke andere opleiding of cursus ooit. En ik ben er nog laaaaang niet maar ik heb de eerste stap gezet in écht voelen. Voelen van emoties, voelen van wie ik ben en wat ik wil. En voelen dat ik mag gaan staan voor wie ik ben en waar ik in geloof. Ongeacht wat anderen er van vinden. Mezelf zijn met alle fouten en beperkingen en van mezelf houden zoals ik ben. Ok, dat laatste is dus echt mijn grootste uitdaging maar om even in beeldtaal te spreken: het zaadje is er….

Wat heeft dat nou alles met Leef! Bewust in balans te maken? Nou, alles. Ik wil de tools uit deze opleiding en alle andere opleidingen die ik heb gedaan combineren zodat we niet alleen aan de oppervlakte blijven krabben maar ook de diepte in gaan. Ik ga dus in de toekomst meer doen met meditaties, bewegen in de natuur en creatieve opdrachten naast de andere onderwerpen zoals voeding, stress, slaap enz. zodat je steeds meer bij jezelf komt en je lichaam kan gebruiken als meetinstrument voor wat je gelukkig maakt, wat je nodig hebt en waar je heen wilt.

Ik heb er onwijs veel zin in! Ik hoop jij ook!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *