Over mij

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in mensen en vooral in het gedrag van mensen. Wat beweegt ze en waarom maken ze bepaalde keuzes. Daarnaast heb ik er altijd al plezier aan beleeft om mensen te helpen.

De keuze om verpleegkundige te worden was dus snel gemaakt en ik heb dit werk met passie uitgevoerd. Na een aantal jaren wilde ik echter verder en ben ik, na een aantal andere opleidingen, docent verpleegkunde geworden en heb ik les gegeven op een MBO in Rotterdam. In die tijd ben ik me steeds verder gaan verdiepen in voeding en wat voor positief effect dit heeft op allerlei kwalen en vooral ook hoe je heel veel (welvaarts-) ziektes kan voorkomen door je voeding en leefstijl aan te passen. 

ik ben als leefstijlcoach en Trainer Hormoonfactor gaan werken en heb honderden mensen op deze manier begeleid. 

Ondertussen werd mijn interesse in de holistische benadering steeds groter. Ik wist altijd al dat er meer is dan het fysieke en zichtbare maar wist niet hoe ik dit praktisch kon toepassen. Ik voelde altijd veel aan bij anderen maar kon dit niet goed woorden geven. Toen kwam ik de opleiding tot energetisch therapeut bij Mens en intuïtie in Amersfoort tegen en ging er een wereld voor me open. Eindelijk had ik gevonden wat ik altijd al wilde doen en wie ik in wezen ben. Een healer en verbinder van mensen.  

IMijn missie is om mensen te laten worden wie ze in wezen al zijn. Dit door ze inzicht te geven in hun klachten en ze te laten begrijpen welke onderliggende thema’s deze veroorzaken zodat zij leren om meer naar zichzelf te luisteren. Mensen weer met zichzelf te laten verbinden en stukjes te helen zodat zij steeds dichter bij zichzelf komen

Opleidingen en cursussen

2003 Verpleegkunde

2009 PABO

2011 Kunstzinnige therapie

2014 Docent Gezondheidszorg en welzijn

2019 NLP practitioner

2020 Leefstijlcoach

2020 Trainer Hormoonfactor

2022 Bodycoaching

2023 Healing

2024 Reading

Als leefstijlcoach ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging Leeftsijlcoaches Nederland (BLCN) en voldoe ik aan de kwaliteitseisen van KABIZ. Dit houdt in dat ik mijn kennis op peil houd door het volgen van bijscholingen en intervisie.