Werkwijze

Intakegesprek
Na een kort telefonisch gesprek waarin je mij verteld wat jou vraag / klacht is nodig ik je uit voor een intakegesprek.
Het intakegesprek duurt tussen 60 – 90min. Hierbij gaan we samen onderzoeken waar je het meeste last van hebt en vooral wat je doel is.
Omdat je leefstijl van groot belang is bij het verminderen van je klachten gaan we het daar uitgebreid over hebben zodat ik weet wat voor stappen je zou kunnen zetten om van je klachten af te komen.
Soms, als dat nodig is voor je doelstelling, zal ik een aantal lichaamsmetingen doen.  Natuurlijk zit er ook een stukje kennismaking bij want zonder de “klik” tussen jou en mij is het niet handig om een traject te starten.

Coachsessies

In de volgende sessies gaan je aan de slag met je hulpvraag. Samen gaan we op zoek naar haalbare stappen, die passen bij jou leven op dit moment. Deze sessies duren tussen 60-75 min. 

Voor mij is het belangrijk dat je gemotiveerd bent om zelf actief aan de slag te gaan. Ik zal je begeleiden en adviseren maar je zult zelf de stappen moeten zetten. Alleen op deze manier kun je het gewenste resultaat bereiken en zorg je ervoor dat het resultaat blijvend is – je hebt het immers zelf gedaan, op een manier die bij jou past en voor jou goed voelt! 

Telefonische update

3 maanden na het afsluiten van een traject neem ik telefonisch contact met je op om te kijken hoe het gaat en kan ik, indien nodig, nog wat tips geven.