Life coaching

Alles uit je leven halen, doen waar je blij van wordt en vooral je hart volgen. Als ik één wens zou mogen doen dan was het deze. Dat een ieder zijn droomleven mag leven. De beste versie van zichzelf is.

Helaas is de realiteit vaak anders. We worden met verwachtingen en overtuigingen opgevoed en leven vaak het leven van een ander. Ergens voelen en weten we dat. Maar weten we niet hoe we het anders kunnen doen. 

Dat is precies waar ik je in kan begeleiden. 

Het leuke is dat je het al weet….diep van binnen heb je het beeld van jou mooiste leven al voor ogen. Samen gaan we op zoek naar dat beeld,  halen het naar de oppervlakte en onderzoeken hoe je die droom, dat perfecte plaatje kan leven. Hiervoor vraag ik, en daag ik je uit, om buiten de bestaande kaders te kijken. Om echt alles los te laten. De “wat als alles mogelijk was?” vraag te beantwoorden. 

In mijn coaching gebruik ik verschillende methodes en werkvormen. Het kan zijn dat we gaan wandelen, creatief bezig zijn of wellicht iets heel geks en onverwachts gaan doen. Uitgangspunt hierbij ben jij. Ik volg jou op je pad en reik aan wat nodig is. Jij bent tenslotte de enige die weet waar de weg heen gaat.